A legdinamikusabb parkolási szervezet
Közép- és Kelet-Európában
Ahol közlekedés és ingatlan találkozik
parkingfo BUDAPESTI PARKINGFO

A HUNGAROPARK gondozásában jelent meg 2001 októberében a BUDAPESTI PARKINGFO című kiadvány, mely a főváros közterületi és közterületen kívüli parkolási lehetőségeit mutatja be. A közel 50 oldalas, esztétikus és könnyen kezelhető füzetből kerületekre bontva kaphatunk információt a parkolóházak, mélygarázsok, valamint a foghíjtelkeken kialakított parkolóhelyek férőhelyeiről, tarifáiról.
A közterületi parkolással kapcsolatban nemcsak a díjtételek, de az ügyfélszolgálatokon gyakran feltett kérdésekre adott válaszok is megtalálhatók. A főváros valamennyi P+R parkolóhelyéről is szerepel információ a kiadványban, köztük az őrzött P+R parkolókról is.
A díjmentes kiadvány az Interneten is elérhető volt, de az adatok aktualizálásra nem volt megfelelő erőforrásunk, ezért kénytelenek voltunk honlapunkról eltávolítani!

 

A CEE Parking Development Forum 2015. támogatói
                    
             
         
Parkolás Tudatosan  |  Autósoknak  |  Garázs üzemeltetőknek  |  Partnereknek
A parkolási problémákat orvosolni csak a közterületen kívül - parkolóházak és mélygarázsok építésével - lehet. Ez jelenti ugyanis az egyedüli és hatékony megoldást a jövő generációk által vásárolni, majd forgalomba helyezni tervezett járművek tárolásának megoldására.