A legdinamikusabb parkolási szervezet
Közép- és Kelet-Európában
Ahol közlekedés és ingatlan találkozik
Csatlakozzon a Hungaroparkhoz!
Értesüljön elsőkézből a legújabb parkolási innovációkról!
Mobilfizetés  
Smart City és Smart Parking

Ügyfélkapu

OnLine felhasználók

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

Felvételi irányelvek

A HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség minden tagja magára nézve kötelezően el kell, hogy fogadja azokat az irányleveket, amelyeket az ALAPSZABÁLY tartalmaz.

Felvételi kritériumok

A HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetségbe KIEMELT, RENDES és PÁRTOLÓ tagnak lehet jelentkezni. A szövetségben ezeken túlmenően TISZTELETBELI tagjai is lehetnek. A TISZTELETBELI tagság odaítéléséről az elnökség javaslata alapján a Taggyűlés dönt.

VÁLLALATI tagság esetén PÁRTOLÓ tagnak bármely cég jelentkezhet, akivel szemben nem állnak fenn kizáró okok és az egyesület ALAPSZABÁLYÁVAL egyetért.

Tagsági fokozatok és díjak

A HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség éves VÁLLALATI éves tagsági díjai 65.000 és 300.000 Ft között változnak, ami a csatlakozás napján fizetendő és az adott év december 31-ig biztosítja a tagsági jogokat a szövetségben. Az adott évi tagdíj befizetése minden év április 30-ig esedékes. A tagdíj fizetésének esedékessége a tárgyév március 31-e.

 

A tagsági díj összegszerű megállapítása a taggyűlés hatásköre. A közgyűlés 3/2016 (V. 12) sz. Kgy. határozatával a 2017. évtől az alábbi tagdíjakat állapította meg:

Kiemelt tag

  • Vállalatoknak:    300.000 Ft/év

Rendes tag

  • Vállalatoknak:                     150.000 Ft/év
  • Magánszemélyeknek:       75.000 Ft/év

Pártoló tag

  • Vállalatoknak                      75.000 Ft/év
  • Magánszemélyeknek:       37.500 Ft/év
Felvételi eljárás

A jelentkezési lapok a HUNGAROPARK Magyar Parkolási Szövetség weboldaláról tölthetők le PDF formátumban. A kitöltött jelentkezési lapokat ezután postán vagy e-mailen el kell juttatni a szövetség címére. Korábbi tagok, vagy lejárt státusú tagok újrafelvételi kérelme esetén külön nyomtatványt kell kitölteni, amit egy kiemelt, rendes vagy pártoló tag ajánlásával ellátva kell postára adni vagy e-mailen elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mail címre.

 

A tagfelvételről a Hungaropark Közgyűlése, illetve az év közben is (kb. 2 havonta) ülésező Elnökség dönt.

A CEE Parking Development Forum 2015. támogatói
                    
             
         
Parkolás Tudatosan  |  Autósoknak  |  Garázs üzemeltetőknek  |  Partnereknek
A parkolási problémákat orvosolni csak a közterületen kívül - parkolóházak és mélygarázsok építésével - lehet. Ez jelenti ugyanis az egyedüli és hatékony megoldást a jövő generációk által vásárolni, majd forgalomba helyezni tervezett járművek tárolásának megoldására.