A legdinamikusabb parkolási szervezet
Közép- és Kelet-Európában
Ahol közlekedés és ingatlan találkozik
Csatlakozzon a Hungaroparkhoz!
Értesüljön elsőkézből a legújabb parkolási innovációkról!
Mobilfizetés  
Smart City és Smart Parking

Ügyfélkapu

OnLine felhasználók

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

A Magyar Parkolási Szövetség tagsági rendszere támogatja a tagokat, hogy szakmai kapcsolataikat építsék, elmélyítsék. A tagoknak lehetőségük van találkozni iparági szakértőkkel közlekedési, ingatlanos és épületüzemeltetési szakemberekkel, valamint technológiai cégek munkatársaival. A tagok eszmecserét folytathatnak, tagtársaikkal szakmai és kötetlen formában kapcsolódási pontokat kereshetnek.

1. Konferenciák és továbbképzések

Az évente megrendezésre kerülő Hungaropark Szamai Fórum a hazai parkolási szakma legnagyobb ilyen jellegű rendezvénye. A Szövetség tagjai ingyenesen vehetnek részt ezeken a rendezvényeken, más partneri szervezetek  rendezvényein pedig kedvezményesen adhatnak elő - vagy vehetnek  részt.

2. Kapcsolatépítési lehetőségek

A Hungaropark tagoknak, közvetlen szakmai és üzleti kapcsolatok kialakítására van lehetőségük hazai és külföldi szakmabeli cégekkel; üzemeltetőkkel, közlekedés és várostervezőkkel, ingatlanfejlesztőkkel, finanszírozókkal, parkolástechnikai berendezés gyártókkal és forgalmazókkal, mobilparkolás szolgáltatókkal, oktatási és tréning cégekkel, reklám és marketing tanácsadókkal, építész és közlekedéstervezőkkel, műszaki ellenőrökkel, iparági szakértőkkel, lobbistákkal.

3. OKJ-s oktatás

A Magyarországon egyedülálló 210 órás, OKJ-s bizonyítványt adó akkreditált parkolóőri szakképzést a parkolási iparág első elismert szakképesítése. A felső- és középvezetőknek szóló egyéni programokon pedig agilis oktatók adják át a legfrissebb vezetés-szervezési ismerteket.

4. Szakmai tanulmányutak külföldre

Konferenciákra, kiállításokra, valamint városlátogatásokra a Szövetség kellő számú jelentkező esetén kedvezményes szakmai utazásokat szervez. A szakma legrangosabb rendezvényein (Parkex, Intertraffic, EPA konferencia, stb.) a Hungaropark tagok mindig jelen vannak.

5. Internet és közösségi média

A Magyar Parkolási Szövetség a világhálón is jelen van, a Hungaropark weboldalához a tagok saját felhasználói nevet és jelszót kapnak. A parkolási iparág lüktetését pedig az ismert közösségi oldalakon - Facebookon és LinkedIn-en is nyomon lehet követni.

6. Hírlevelek

A legfontosabb hírekről és információkról a Szövetség levelező lista segítségével tájékoztatja tagjait. 

7. Kedvezmények

A Hungaropark tagok számára (a közterületi parkolási díjfizetés kivételével) különféle ad-hoc, valamint állandó kedvezményekben részesülhetnek a Hungaropark tag- és partnerszervezeteinél.

 

 

A CEE Parking Development Forum 2015. támogatói
                    
             
         
Parkolás Tudatosan  |  Autósoknak  |  Garázs üzemeltetőknek  |  Partnereknek
A parkolási problémákat orvosolni csak a közterületen kívül - parkolóházak és mélygarázsok építésével - lehet. Ez jelenti ugyanis az egyedüli és hatékony megoldást a jövő generációk által vásárolni, majd forgalomba helyezni tervezett járművek tárolásának megoldására.