A legdinamikusabb parkolási szervezet
Közép- és Kelet-Európában
Ahol közlekedés és ingatlan találkozik
Csatlakozzon a Hungaroparkhoz!
Értesüljön elsőkézből a legújabb parkolási innovációkról!
Mobilfizetés  
Smart City és Smart Parking

Ügyfélkapu

OnLine felhasználók

Oldalainkat 29 vendég és 0 tag böngészi

PARKOLÁSI ÁLLÁSOK
A
Magyar Parkolási Szövetség (HUNGAROPARK) on-line állásközvetitő szolgáltatást indított. Amennyiben szeretné ha állásajánlatai megjelennének a HUNGAROPARK oldalán kérjük, hogy küldje el az aktuális pozició részletes leirását a HUNGAROPARK titkárságára. Email: info @ hungaropark.hu

Magyarországon több mint 3 millió gépjármű közlekedik ebből több mint 1 millió a főváros útjain  Csak kevesen gondolják, de a járművek a nap 24 órájából 22 órát nem közlekednek, azaz parkolnak valahol. A városi mobilitás menedzselése tehát a parkolás hatékony menedzselése nélkül elképzelhetetlen.

 

Amennyiben már tudja, de ha még ha csak gondolkodik rajta, a Magyar Parkolási Szövetség állásajánlatokat tartalmazó weboldala segít eligazodni a lehetőségek között. Legyen szó főállású munkaviszonyról, szakmai gyakorlatról, gyakornoki programról, szakmai oktatásról és képzésről a Hungaropark segít a megfelelő nyitott pozíció megtalálásában.

A CEE Parking Development Forum 2015. támogatói
                    
             
         
Parkolás Tudatosan  |  Autósoknak  |  Garázs üzemeltetőknek  |  Partnereknek
A parkolási problémákat orvosolni csak a közterületen kívül - parkolóházak és mélygarázsok építésével - lehet. Ez jelenti ugyanis az egyedüli és hatékony megoldást a jövő generációk által vásárolni, majd forgalomba helyezni tervezett járművek tárolásának megoldására.